AgroBank
AgroBank

CaixaBank patrocina la VI Borsa Internacional de Cereals del Duero a Valladolid

08/09/2023

CaixaBank ha patrocinat la VI Borsa Internacional de Cereals del Duero, organitzada per l'Associació de Comerç de Cereals i Oleaginoses d'Espanya (ACCOE) i Unistock d'Espanya, que ha acollit aquest dijous Arroyo de la Encomienda.

L'objectiu de la jornada, que ha aplegat prop de 350 professionals del sector, és fomentar les relacions comercials i de negoci entre els professionals del sector del cereal: magatzemistes, cooperativistes, agricultors, agents i els seus derivats.

L'acte ha comptat amb la intervenció de l'economista del departament d'Economia Espanyola de CaixaBank Research, Pedro Álvarez, que ha analitzat el context actual dels mercats financers, i Jesús López, director d'AgroBank a Castella i Lleó.

A la sessió, Álvarez ha explicat els factors que influeixen en l'escenari econòmic mundial, que segueix dominat per una gran incertesa. L'analista també ha parlat del comportament de l'economia espanyola enmig d'aquest escenari on els factors externs continuen sent clau.

Per la seva banda, López ha afirmat que “ens trobem en un moment de canvi per al sector agroalimentari, ple de reptes i oportunitats”. “Per això és el moment d'apostar per l'AgroTech, l'agroalimentació del futur. AgroBank segueix liderant el canvi per facilitar-lo als nostres clients. A més, volem contribuir també a fomentar el relleu generacional amb programes de joves agricultors tecnològics i l'impuls de la dona als entorns rurals”, ha subratllat el director d'AgroBank a Castella i Lleó.

AgroBank, compromís financer i social amb el sector agro a Espanya

AgroBank, primera entitat financera del sector agroalimentari a Espanya per presència d'oficines i quota de mercat, treballa des de fa molts anys en una proposta de valor que reflecteix el compromís amb el sector agroalimentari i el món rural des del punt de vista financer, social i de digitalització.

A més, AgroBank, la divisió especialitzada en el sector agroalimentari de CaixaBank, ha finançat el conjunt de la cadena agroalimentària de Castella i Lleó amb 870 milions d'euros el primer semestre del 2023. L'entitat tanca el primer semestre de l'any amb aquest important volum de finançament gràcies a que compta amb 150 oficines de l'àmbit agroalimentari a la regió i amb un equip de 256 gestors especialitzats.

AgroBank té la xarxa d'oficines més extensa d'Espanya, cosa que la situa com a l'entitat financera amb més presència en petits municipis, i reforça el seu compromís social per a l'impuls d'aquestes localitats. És present al 95 % dels municipis amb menys de 5.000 habitants, en 483 dels quals com a única entitat.