Indústria

CaixaBank patrocina per quart any consecutiu la IV Jornada Agroalimentària

29/09/2021

El proppassat 28 de setembre va tenir lloc la IV Jornada Agroalimentària, organitzada per La Verdad i patrocinada per quarta vegada consecutiva per CaixaBank, un punt de trobada en què les principals veus del sector dins del Parlament van oferir les claus de la PAC, la Granja a la Taula, l'agricultura sostenible i la distribució de fons, entre altres qüestions.


La jornada va ser inaugurada per la directora territorial de CaixaBank de la Regió de Múrcia, Olga García, la qual va qualificar el sector agroalimentari com "un dels pilars bàsics de l'economia regional i el sector principal exportador, a més d'aportar a l'economia regional un 20 %".


D'altra banda, "és un sector estratègic, imprescindible i amb una gran capacitat d'adaptació tal com ens ha demostrat en aquests moments de pandèmia, sempre per garantir l'abastiment al consumidor en els bons i també en els moments més complexos".


"És per això que a través d'AgroBank, una entitat de referència en la regió, disposem de diversos eixos per contribuir a impulsar el creixement i la competitivitat, i tenim més de 3.000 especialistes i 1.000 oficines repartides arreu d'Espanya, 84 de les quals a Múrcia", va afegir.