Agricultura

CaixaBank patrocina la Fira Nacional del Camp que acull Manzanares del 29 de juny al 3 de juliol

30/06/2022

CaixaBank patrocina la Fira Nacional del Camp que acull Manzanares del 29 de juny al 3 de juliol i que, després de dos anys de pandèmia, reprèn la presencialitat al recinte firal FERCAM de Manzanares.


A la inauguració hi han participat, entre d'altres, la ministra de Política Territorial i portaveu del Govern, Isabel Rodríguez; el director territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa, Jaime Campos, i l'alcalde de Manzanares, Julián Nieva. A més, hi han estat presents el director de Fercam i regidor d'Ocupació, Mitjans de Comunicació i Fires Comercials, Pablo Camacho; el director d'AgroBank a Castella-la Manxa, Pedro Antonio Martínez, i el director d'Àrea de Negoci Agromancha Sur de CaixaBank, Antonio Matallanos.


El director territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa ha posat en valor "el suport de CaixaBank, a través d'AgroBank, en l'Ajuntament de Manzanares i en una fira que és referent en el sector". AgroBank, la línia de negoci adreçada a l'activitat agroalimentària de CaixaBank, té prop de 33.000 clients del sector agroalimentari a Castella-la Manxa, on, per donar servei al sector agrari, disposa de 86 sucursals especialitzades amb gairebé 250 gestors especialistes que tenen un alt coneixement del sector i mantenen una formació continuada.


A més de la xarxa específica d'AgroBank, CaixaBank complementa la seva presència a les zones menys poblades amb 75 oficines ubicades a municipis castellanomanxecs de l'àmbit rural (menys de 10.000 habitants).


La 60a edició de Fercam, que s'ha ampliat en més de 5.000 metres quadrats per a un recinte de més de 120.000, comptarà amb un total de 203 expositors i està previst que es bati el rècord de mercaderia exposada amb prop de 30 milions d'euros, un milió més que en la darrera edició presencial el 2019.


Paral·lelament, l'organització de la fira ha preparat un programa amb activitats que inclou un cicle de conferències tècniques, entre les quals una per promocionar el sòl industrial de Manzanares, així com nombrosos tasts de productes agroalimentaris, cites per a la ramaderia, concursos de vi, formatge manxec, oli d'oliva verge extra, de llaurada i activitats per als infants.