AgroBank
AgroBank

CaixaBank patrocina la Fira Nacional del Camp de Manzanares FERCAM

27/06/2023

CaixaBank patrocina la Fira Nacional del Camp de Manzanares (Fercam), que celebra la 61a edició des del 28 de juny fins al diumenge 2 de juliol al Recinte Firal de la localitat de Ciudad Real.

L'entitat financera ha signat aquest dimarts el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Manzanares per tornar a formar part, un any més, d'aquest esdeveniment que és tot un referent nacional per a la comercialització de productes i l'establiment de relacions comercials del sector agroalimentari .

A la signatura hi han participat el director d'Institucions de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, José Luis Campo, i l'alcalde de Manzanares, Julián Nieva. Els ha acompanyat el director d'AgroBank a Castella-la Manxa i Extremadura, Pedro Antonio Martínez, i el director de FERCAM, Pablo Camacho.

"A CaixaBank volem donar continuïtat al patrocini d'aquesta fira, que ja compleix 61 edicions, com a mostra del nostre compromís i proximitat amb el sector agroalimentari de la província i de tota la regió", ha assenyalat el director d'AgroBank a Castella-la Manxa i Extremadura. "Volem continuar al costat d'aquells que, dia a dia i any rere any, fan possible la celebració d'aquesta fira i contribueixen al desenvolupament del sector primari", ha afegit Martínez.

L'alcalde de Manzanares ha expressat l'agraïment de l'Ajuntament pel suport continuat a FERCAM de CaixaBank, “una de les entitats més importants del país, amb la qual seria impensable no tenir una fira que, com CaixaBank amb AgroBank, està al servei de l'agricultor”. "Volem que la fira segueixi creixent de manera sostenible, i agraïm a CaixaBank que estiguin amb nosaltres", ha assenyalat Nieva. 

FERCAM és avui dia, a causa de la seva dilatada trajectòria, una fira consolidada al servei del sector primari en la qual es donen cita algunes de les empreses del sector principals en l'àmbit internacional. A més, genera riquesa i aporta valor ja que és escollida per aquestes empreses per presentar les seves novetats, essent l'exposició de maquinària agrícola avançada un dels principals atractius principals.

En aquesta ocasió, FERCAM comptarà amb 204 expositors als més de 120.000 metres quadrats habilitats. S'esperen 100.000 visitants i la mercaderia exposada arribarà als 39 milions d'euros, depassant així les xifres d'anys anteriors.