Indústria

CaixaBank participa en Alimentaria i desplega una intensa activitat a la fira

31/03/2022

CaixaBank, en el ferm compromís que té respecte a la indústria de l'alimentació al llarg de tota la cadena, participa en l'edició 2022 de la fira Alimentaria-Hostelco, que té lloc a Barcelona entre els dies 4 i 7 d'abril, amb l'objectiu de reforçar la transformació digital, la sostenibilitat i la internacionalització del sector, com també el d'incrementar-ne la competitivitat.


L'entitat, que disposa d'una àmplia oferta de productes i serveis per acompanyar els clients d'aquest sector, estarà representada en el saló per diverses àrees: AgroBank, Comerç Exterior, Negocis i Empreses.


CaixaBank és Global Partner de The Alimentaria Hub, una àrea d'innovació i negoci en la qual es duran a terme diverses activitats i ponències amb dos eixos temàtics fonamentals: la sostenibilitat i la transformació digital. Amb un espai d'una superfície de 3.000 m2, The Alimentaria Hub és també una zona destinada a fer reunions de negoci amb els agents internacionals que assisteixen a la fira.


CaixaBank disposarà d'un estand a The Alimentaria Hub, situat en el pavelló 5 de la fira, on hi haurà un equip de professionals especialitzats en el sector que oferiran assessorament en matèries diverses, com ara la transformació digital, la sostenibilitat i el comerç exterior, i es fomentarà la interacció entre els visitants.


D'altra banda, a l'estand de CaixaBank s'ha dissenyat el Racó de la Innovació, un espai que acollirà clients de l'entitat per donar visibilitat als seus projectes i activitats.


Entre les novetats d'aquesta edició es troba la difusió de les possibilitats que s'ofereixen en el sector pel que fa al desplegament dels Fons Next Generation de la Unió Europea. En aquest sentit, CaixaBank facilita als seus clients l'accés als programes d'ajudes i subvencions impulsades pel Govern dels Fons Next Generation, entre els quals hi ha el Kit Digital o el PERTE Agroalimentari, a través de l'acompanyament en la tramitació, l'avançament dels recursos públics en alguns casos i complementant el finançament imprescindible per dur a terme els seus projectes.