Agricultura

CaixaBank obre un pla d'ajuts per als afectats per les inundacions

15/12/2021

CaixaBank ha posat en marxa un programa de suport a les famílies, negocis, empreses i productors agraris de les zones afectades per les recents inundacions per ser al costat dels clients i de tota la societat navarresa i, especialment, de les 74 localitats afectades pel temporal .


L'entitat ha aprovat una línia de finançament especial de prop de 200 milions d'euros dirigida a tots els particulars i empreses que, com a conseqüència de les inundacions, han patit danys als locals, estris, vehicles i maquinària. Els afectats podran accedir a aquestes condicions en qualsevol oficina de la xarxa de CaixaBank a Navarra.


Així mateix, ha establert una altra línia de finançament especial amb dos productes destinats a pal·liar la situació dels agricultors i ramaders damnificats per les inundacions. D'una banda, els professionals afectats podran accedir a préstecs personals en condicions especials i, de l'altra, també tindran la possibilitat de rebre una bestreta del pagament d'Agroseguro de fins a un 80% de l'import del sinistre.


"Tenim un compromís ferm amb la societat navarresa. Volem ser al costat de les persones que s'han vist afectades per aquesta catàstrofe natural per, a través de les millors solucions financeres, ajudar-los en aquests moments difícils i garantir la continuïtat de la seva activitat", ha assegurat la directora territorial d'Ebre de CaixaBank, Isabel Moreno Bartolomé.