R+D+i

CaixaBank, millor banc digital en banca de particulars a Espanya

22/10/2021

CaixaBank ha revalidat el seu lideratge en banca digital en tornar a ser escollit millor banc digital en banca de particulars a Espanya per sisè any consecutiu en els World's Best Consumer Digital Banks Awards de Global Finance.

Els premis de la revista nord-americana elegeixen els millors bancs digitals del món tenint en compte, entre d'altres criteris, l'estratègia per atreure i donar servei als clients digitals, l'impuls al nombre de clients digitals, la innovació en la cartera de productes i serveis i la facilitat en l'ús de la banca digital.

En aquesta ocasió, el jurat dels premis, conformat per un panel de jutges de la consultora tecnològica Infosys i els editors de la revista, ha destacat CaixaBank com a millor banc digital en banca de particulars a Espanya 2021, millor disseny web en banca de particulars a Europa occidental 2021 i millor aplicació mòbil en banca de particulars a Europa occidental 2021 ".

D'aquesta manera, CaixaBank destaca aquest any per l'aposta per la innovació contínua i per l'èxit de la seva estratègia omnicanal que, gràcies a la plataforma CaixaBankNow, permet als clients accedir als productes i serveis del banc de manera còmoda i fàcil en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Per Joseph Giarraputo, editor de la revista nord-americana, "la pandèmia mundial ha obligat les persones a gestionar l'activitat bancària personal i professional des dels telèfons, tauletes i ordinadors, i això ha fet que la banca digital hagi adquirit una importància sense precedents. Els nostres premis volen reconèixer aquells bancs que millor van superar aquest repte".

Més informació:https://www.caixabank.com/comunicacion/noticia/caixabank-mejor-banco-digital-en-banca-de-particulares-en-espana-2021-por-global-finance-por-sexto-ano-consecutivo_es.html?id=43105