Indústria

CaixaBank i Mahou San Miguel renoven el seu conveni de col?laboració per continuar impulsant l'hostaleria

17/06/2022

CaixaBank, el grup financer líder en banca minorista a Espanya, i Mahou San Miguel, companyia familiar de begudes 100% espanyola i líder del sector cerveser al nostre país, han renovat el seu acord de col·laboració per impulsar conjuntament el desenvolupament i la recuperació del sector de l'hostaleria a Espanya. A la seu madrilenya de la cervesera, Juan Antonio Alcaraz, director general de Negoci de CaixaBank, i Eduardo Petrossi, Conseller Delegat de Mahou San Miguel, han signat la continuïtat d'aquest conveni gràcies al qual els clients hostalers de Mahou San Miguel podran accedir a condicions especials de finançament tant per al desenvolupament de la seva activitat com per invertir en millores del seu negoci vinculades a la innovació i la digitalització.


Durant els dos darrers anys, com a resposta a la crisi derivada de la pandèmia, CaixaBank ha posat a disposició dels clients del sector de l'hostaleria mesures específiques com la concessió de línies de finançament o la moratòria en els préstecs per tal de preservar al màxim la liquiditat d'aquest tipus de negocis. Aquest suport també s'articula mitjançant la comunitat especialitzada en el sector, Food&Drinks, a través de la qual l'entitat ofereix a bars, restaurants i cafeteries productes i serveis diferencials, financers i no financers, per ajudar-los en la seva activitat diària.


Així mateix, Mahou San Miguel, fidel al seu compromís de mantenir un rol actiu per contribuir al progrés econòmic i social d'Espanya, no ha dubtat, des del començament de la crisi sanitària, a posar els recursos necessaris al servei de la recuperació dels establiments hostalers. La mostra ha estat la inversió de més de 380 milions d'euros destinats a iniciatives que han anat des de mesures financeres personalitzades fins al condicionament de terrasses, passant per projectes per impulsar la sostenibilitat i la digitalització dels negocis. El conveni amb CaixaBank és, per tant, un pas més en l'impuls al sector i dóna continuïtat a l'objectiu de canalitzar la seva inversió en préstecs per ajudar al creixement i l'avenç de l'hostaleria.