R+D+i

CaixaBank llança la ?Convocatòria de Medi Ambient' amb 1 milió d'euros

10/09/2021

CaixaBank ha llançat aquest dimecres la ?Convocatòria de Medi Ambient' amb l'objectiu de donar suport amb un total d'1 milió d'euros l'any 2021 a projectes d'associacions locals que treballen arreu d'Espanya per millorar el patrimoni natural, per mitjà de la protecció de la biodiversitat, la innovació ambiental i la lluita contra la despoblació.


L'entitat ha posat en marxa una convocatòria mediambiental d'àmbit estatal i, al mateix temps, ha llançat convocatòries conjuntes amb les fundacions amb què col·labora en alguns territoris.


Les convocatòries mediambientals de CaixaBank estan obertes fins al 30 de setembre i s'hi poden presentar entitats privades, sense ànim de lucre i amb una antiguitat mínima de tres anys, l'activitat de les quals estigui relacionada amb la protecció de la natura i el medi ambient o el desenvolupament rural.


Les sol·licituds es poden fer on-line al web de CaixaBank, com també als webs de les fundacions col·laboradores, i es preveu que les entitats seleccionades es coneguin durant el mes de desembre vinent.