Agricultura

CaixaBank incrementa l'aposta pel món rural i el sector agroalimentari amb el nou AgroBank

05/07/2022

CaixaBank incrementarà l'aposta pel món rural i el sector agroalimentari amb el nou AgroBank, que comença una nova era després d'haver-se consolidat com a entitat financera líder en el sector agroalimentari, i amb la integració del negoci de Bankia relacionat amb el sector primari. Es compromet a ajudar a la transformació del sector facilitant a agricultors, ramaders i al sector pesquer la innovació, digitalització i sostenibilitat en els seus negocis. A més, l'entitat vol contribuir també a fomentar el relleu generacional amb programes de joves agricultors tech i l'impuls de la dona en els entorns rurals.


"L"inici d"aquesta nova etapa d"AgroBank coincideix amb un moment de canvi per al sector agroalimentari, ple de reptes i oportunitats. És per això que és el moment d'apostar per l'AgroTech, l'agricultura del futur. AgroBank liderarà el canvi per facilitar les coses als nostres clients", afirma Sergio Gutiérrez, director d'AgroBank, la marca que engloba el negoci del sector agroalimentari a CaixaBank.


AgroBank va néixer l'any 2014 amb 400 oficines i, en menys d'una dècada, s'ha posicionat com a l'entitat líder al sector agroalimentari a Espanya. Amb 1650 oficines rurals i 1175 oficines AgroBank, es posa a disposició dels clients més de 3000 gestors que ofereixen un assessorament especialitzat en el sector. Tot això fa que un de cada dos pagesos i ramaders d'aquest país siguin clients d'AgroBank. A més, compta amb una quota PAC per sobre del 25% i una concessió de finançament el 2021 de gairebé 17.400MM?.


Per visualitzar l'inici d'aquesta nova etapa, AgroBank posa en marxa la campanya de comunicació i posicionament "Sent agro. La nova era comença amb tu", amb què es completa la proposta de valor d'AgroBank amb la incorporació d'altres elements de l'Ecosistema d'Innovació Agro, creat per posar en marxa nous projectes de digitalització i innovació, donar impuls a joves i dones i oferir accés als fons Next Generation de la Unió Europea per a una agricultura sostenible.


Mitjançant aquesta campanya, es crearan nous perfils en xarxes socials, com Twitter (@AgroBank_CABK) i Linkedin (AgroBank CaixaBank), que oferiran contingut multimèdia exclusiu i seran claus en la Comunitat AgroBank. Aquests nous canals de relació s'adrecen a clients i no clients, i comptaran amb els millors experts del sector, notícies de rellevància per a l'activitat agroalimentària i continguts experiencials.