Indústria

CaixaBank impulsa la innovació i la recuperació del sector hostaler

18/03/2021

Amb l'objectiu de seguir impulsant la recuperació del sector, CaixaBank serà present a l'HIP - Horeca Professional Expo 2021, l'esdeveniment d'innovació per a professionals de l'hostaleria i la restauració que se celebra a Madrid, al recinte d'IFEMA, del 22 al 24 de març. L'entitat financera, que hi participa com a banc oficial del saló, oferirà una sèrie de ponències en clau d'innovació com a un dels motors per promoure la recuperació del sector de la restauració. A més, CaixaBank hi tindrà un estand de Food & Drinks, la seva línia de negoci especialitzada en el sector, i participarà en els Horeca New Business Models Awards 2021 com a patrocinador de la categoria "Innovació tecnològica i digitalització".


Amb la participació en l'HIP 2021, CaixaBank reafirma el suport i compromís amb aquest sector fonamental per al país. Al llarg dels tres dies del saló es tractaran diversos temes de màxima actualitat per al sector, i els assistents podran presenciar diverses ponències amb experts en l'àmbit de l'hostaleria i la innovació. CaixaBank oferirà un seguit de taules rodones sobre solucions innovadores per a la recuperació i la digitalització de bars, restaurants i cafeteries.


A més, fruit de la col·laboració amb elBullifoundation, Ferran Adrià i Ferran Centelles participaran en l'HIP 2021 de la mà de CaixaBank amb ponències sobre la seva visió i gestió del sector. Adrià intervindrà en la jornada inaugural, el dilluns 22 a les 11h a l'auditori CaixaBank del recinte, mentre que Centelles oferirà una ponència sobre la gestió de begudes en un restaurant en la jornada de cloenda, el dimecres 24 a les 12h.


Durant tres dies, l'HIP es convertirà en la cita clau per impulsar la recuperació de l'hostaleria espanyola a través de les últimes innovacions que presentaran les més de 300 firmes expositores amb solucions en els àmbits d'alimentació i begudes, maquinària, equipament, interiorisme, mobiliari, parament, tecnologia, higiene, envàs i nous conceptes per a qualsevol negoci Horeca (hoteleria, restauració, bar i cafeteria, lliurament a domicili, col·lectivitats, servei d'àpats, oci i sociosanitari). També es presentaran els diferents programes tractors que s'han dissenyat perquè l'hostaleria pugui aprofitar els fons europeus NextGenerationEU en matèria de sostenibilitat, eficiència energètica i digitalització.


Comunitat Food & Drinks


CaixaBank materialitza la seva aposta i el seu suport al sector de la restauració amb Food & Drinks, una nova divisió de negoci creada per impulsar el mercat hostaler a través d'un model d'especialització i proximitat a bars, restaurants i cafeteries. L'objectiu de CaixaBank Food & Drinks és donar suport al mercat hostaler i oferir als negocis d'aquest sector l'atenció personalitzada que requereixen amb productes i serveis que s'adaptin a les seves necessitats específiques, tant financeres, com de gestió, i fins i tot amb serveis no financers que aportin valor afegit als seus negocis en àmbits com la formació i l'assessorament.


Durant aquest últim any, l'entitat ha posat a disposició dels clients del sector mesures específiques entre les quals destaquen la concessió de línies de finançament o la moratòria en els préstecs per tal de preservar al màxim la liquiditat d'aquest tipus de negocis.