Agricultura

CaixaBank habilita una línia de finançament de 70 milions per als afectats pels incendis forestals de Granada

13/09/2022

CaixaBank ha habilitat una línia de finançament de 70 milions d'euros per als damnificats per l'incendi forestal que roman actiu des de dijous passat a Granada i que ha afectat més de 3.000 hectàrees i una superfície de prop de 40 quilòmetres a la zona de Guájares, Albuñuelas i El Valle, on ha causat danys forestals en explotacions agrícoles i ramaderes.


Aquest finançament en condicions especials d'AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank adreçada al sector agroalimentari, ofereix fins a tres anys de carència, amb l'objectiu de poder ajudar en aquells casos en què les explotacions i els cultius hagin resultat danyats, i també permet anticipar ajuts i indemnitzacions que permetin rehabilitar els danys causats per aquests incendis.


La Direcció Territorial de CaixaBank a Andalusia treballa les últimes hores perquè els afectats per aquesta situació puguin beneficiar-se d'aquests ajuts que ja estan disponibles a través de les oficines de la xarxa de CaixaBank a tota la província de Granada.


"Tenim un compromís ferm amb el sector agroalimentari andalús que es fa més intens en moments com els que estem vivint. Volem estar al costat de les persones, agricultors i ramaders que s'estan veient afectats aquests darrers dies pels incendis, per, a través de les millors solucions financeres, ajudar-los en aquests moments tan difícils i garantir la continuïtat de la seva activitat", ha assegurat Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Andalusia.