Agricultura

CaixaBank habilita una línia de finançament de 50 milions per als afectats per les adversitats climatològiques a Múrcia

09/05/2022

CaixaBank ha habilitat una línia de finançament de 50 milions d'euros per als damnificats per les adversitats climatològiques a Múrcia (principalment a les comarques de l'Altiplà, Nord-oest i Riu Mula) que han causat danys que afecten explotacions agrícoles i ramaderes i també béns i estris personals.


Aquesta línia de finançament en condicions especials d'AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank adreçada al sector agroalimentari, té fins a tres anys de carència, amb l'objectiu de poder ajudar en aquells casos en què les explotacions i els cultius hagin patit danys.


La Direcció Territorial de CaixaBank a Múrcia ha treballat les últimes hores perquè els afectats per les pedregades i pluges persistents puguin beneficiar-se d'aquests ajuts que ja estan disponibles a través de les oficines de la xarxa de CaixaBank a tota la Regió de Múrcia.


"Tenim un compromís ferm amb el sector agroalimentari a Múrcia. Volem ser al costat dels agricultors i ramaders que s'han vist afectats aquests darrers dies per les inclemències meteorològiques per, a través de les millors solucions financeres, ajudar-los en aquests moments difícils i garantir la continuïtat de la seva activitat", ha assegurat Olga García, directora territorial de CaixaBank a Múrcia.


AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank adreçada a l'activitat agroalimentària, ha donat suport al sector de la regió de Múrcia amb 1958 milions d'euros en finançament durant l'exercici 2021, reforçant així el seu lideratge a la regió.


AgroBank té prop de 25.700 clients del sector agrari a Múrcia, on disposa de 63 sucursals especialitzades per donar servei al sector agrari, amb més de 300 gestors especialistes que tenen un gran coneixement del sector i mantenen una formació continuada.


L'essència de CaixaBank és un model de banca universal socialment responsable, basat en la qualitat, la proximitat i l'especialització en productes i serveis adaptats per a cada segment. La seva missió és contribuir al benestar financer dels seus clients i donar suport al progrés de les comunitats on desenvolupa la seva activitat.