Indústria

CaixaBank i Fundación Montemadrid posen en marxa la IV Convocatòria de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible

28/04/2022

CaixaBank i Fundación Montemadrid han posat en marxa aquest dimecres la IV Convocatòria de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible amb l'objectiu de donar suport, amb 300.000 euros, a projectes mediambientals a la Comunitat de Madrid i a Castella-la Manxa.


La convocatòria, que serà oberta fins al 20 de maig i té el suport al 50% de CaixaBank i Fundación Montemadrid, s'adreça a projectes que busquin millorar el patrimoni natural a través de la conservació de la naturalesa i la biodiversitat i l'ús sostenible dels recursos naturals, en un any en què l'Organització de les Nacions Unides s'ha marcat com a objectiu ajudar a ressaltar el paper crucial de les ciències bàsiques per al desenvolupament sostenible.


Així mateix, es valoraran especialment aquells programes que fomentin la creació docupació verda i el desenvolupament daccions de voluntariat que impliquin activament la ciutadania.


Els ajuts aniran destinats a entitats privades no lucratives, orientades al bé comú, l'objecte social i l'activitat de les quals estiguin relacionats amb l'àmbit mediambiental. Les sol·licituds s'hauran de presentar exclusivament a través de l'adreça web convocatorias.fundacionmontemadrid.es, i caldrà adjuntar-hi tota la informació i documentació requerides.


El director territorial de Madrid Metropolitana de CaixaBank, Rafael Herrador, ha destacat que "la posada en marxa d'aquesta quarta edició de la Convocatòria de Medi Ambient reforça el compromís que a CaixaBank, juntament amb Fundación Montemadrid, tenim des de fa anys en la lluita contra l'emergència climàtica i en la millora del medi ambient a la Comunitat de Madrid i a Castella-la Manxa".


"És una necessitat tenir cura del planeta i atendre les necessitats més urgents a nivell mediambiental, i els bancs tenim un paper clau en el finançament de projectes de clients amb finalitats mediambientals positives", ha reconegut el director territorial de Madrid Sud de CaixaBank, Juan Luis Vidal.


La directora general de Fundación Montemadrid, Amaya de Miguel, ha posat de manifest que "el compromís amb el medi ambient ha d'ocupar un lloc destacat en les nostres agendes. Aquest planeta és l'única llar que tenim, i fins que la seva protecció es converteixi en una prioritat per a tots, hem de posar en marxa com més iniciatives millor, ja sigui ajudant a activar els ODS en empreses i institucions com donant suport a projectes concrets locals que protegeixin el nostre entorn més proper i afavoreixin una educació en la sostenibilitat".