Indústria

CaixaBank i Fundació Caixa Castelló convoquen ajuts per 30.000 euros per a projectes mediambientals a la província de Castelló

08/09/2022

CaixaBank i Fundació Caixa Castelló han posat en marxa aquest dimecres la Convocatòria de Medi Ambient 2022 amb l'objectiu de donar suport, amb 30.000 euros aportats per l'entitat financera, a projectes d'entitats que treballen a la província de Castelló per millorar el patrimoni natural a través de la protecció de la biodiversitat, la innovació ambiental i la lluita contra la despoblació.


La convocatòria està oberta fins al proper 29 de setembre i s'hi poden presentar entitats sense ànim de lucre i amb una antiguitat mínima d'un any, amb seu a la província de Castelló, l'activitat de les quals estigui relacionada amb la protecció de la naturalesa i el medi ambient o amb el desenvolupament rural.


Les sol·licituds es podran fer en línia al web de CaixaBank i al web de Fundació Caixa Castelló, i està previst que les entitats seleccionades, els projectes de les quals rebran una dotació econòmica d'entre 5.000 i 20.000 euros, es coneguin el proper mes de desembre. L'import de l'ajut no podrà superar el 80% del cost total del projecte.


"Animem les entitats i associacions locals a presentar els seus projectes a la Convocatòria de Medi Ambient 2022, que reforça el compromís que tenim a CaixaBank en la lluita contra l'emergència climàtica i en la millora del medi ambient a la província de Castelló", ha subratllat el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa. "Junts volem construir una societat més sostenible", ha apuntat Costa.


Leopoldo Monfort, gerent de la Fundació Caixa Castelló, ha destacat que "la Fundació Caixa Castelló inclou en la seva política de responsabilitat social la sostenibilitat i l'equilibri amb el medi ambient com un dels eixos estratègics". "La Fundació manté vigent, més que mai, el compromís amb la conservació del medi com un repte que va des de l'àmbit particular fins a assolir un àmbit global, a fi que el desenvolupament sostenible passi a ser una de les nostres pràctiques fonamentals", ha assenyalat.