Agricultura

CaixaBank facilita al sector agroalimentari canari l'accés al Kit Digital i al nou quadern de camp digital

09/06/2023

CaixaBank impulsa la digitalització del sector agroalimentari de Canàries acompanyant agricultors i ramaders en tot el procés a través del Kit Digital, el programa dissenyat pel Govern amb els fons Next Generation de la Unió Europea, com també la implementació del quadern de camp digital per registrar l’activitat dels conreus i explotacions ramaderes.

A fi que els agricultors i ramaders de les Illes puguin treure tot el profit a l’abonament digital, l’entitat ha organitzat aquest dimecres una jornada informativa en què ha participat el director d’AgroBank a Canàries, Gabriel Vázquez, i el viceconseller en funcions d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del Govern de Canàries, Álvaro de la Bárcena, el qual ha aprofundit en el nou quadern digital.

Solucions adaptades a les necessitats de cada productor

CaixaBank, a través de la seva xarxa d’oficines i de Wivai, select place de comerç electrònic de CaixaBank Payments & Consumer, ofereix als seus clients tant solucions de digitalització pròpies com dissenyades per uns altres partners líders, com Comercia Global Payments, filial de serveis per a comerços de l’entitat, o Vodafone Business, que actuen com a agents digitalitzadors.

Les solucions de digitalització que CaixaBank posa a disposició dels seus clients van alineades amb les categories que recullen les bases del Kit Digital: presència a Internet i lloc web, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, business intelligence i analítica, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat.

L’objectiu del programa ‘Kit Digital’, dotat amb més de 3.000 milions d’euros, és modernitzar el teixit productiu espanyol a través de la digitalització de negocis d’autònoms i pimes durant els pròxims tres anys. Gràcies a aquest programa, rebran un abonament digital, la quantia del qual varia en funció del nombre de treballadors. Les solucions que ofereix CaixaBank estan destinades als trams de negocis d’1 a 2 treballadors i de 3 a 9 empleats, amb abonaments digitals per un import màxim de 2.000 i 6.000 euros, respectivament. Pel que fa a les pimes d’entre 10 i 49 treballadors, CaixaBank posa a disposició d’aquestes empreses un equip d’experts per assessorar-les, analitzar les seves necessitats i acompanyar-les durant tot el procés de sol·licitud i tramitació de l’ajut del ‘Kit Digital’. 

Específicament per al sector agroalimentari, s’ofereixen solucions de seguiment de satèl·lit dels conreus, confecció del quadern de camp digital i una plataforma de gestió agronòmica amb explotació de dades agroclimàtiques, control de costos, tramesa d’alertes i anàlisis i interpretació d’informació.