AgroBank

CaixaBank facilita l'accés al Kit Digital

11/01/2023

CaixaBank impulsa la digitalització de microempreses, comerços i autònoms i els acompanya en tot el procés de digitalització a través del Kit Digital, el programa dissenyat pel Govern espanyol amb els fons Next Generation de la Unió Europea. Amb l'objectiu que els interessats en el programa puguin treure el màxim profit al bo digital, l'entitat financera ofereix des de la gestió gratuïta de la tramitació i de l'ajut fins a un ampli ventall de solucions i eines digitals segons les necessitats dels clients. A més, l'entitat finança sense interessos l'import no subvencionat del programa (IVA).


Així, CaixaBank és la primera entitat financera que ofereix als clients una oferta completa que cobreix tot el procés de digitalització de petites empreses i professionals autònoms.


Aquesta comercialització de solucions digitals s'emmarca en el compromís de CaixaBank de donar suport als clients en projectes que permetin millorar la gestió, l'eficiència i la competitivitat dels seus negocis en un context com l'actual, en què la digitalització és una eina clau per impulsar l'activitat .


L'objectiu del programa Kit Digital, dotat amb més de 3.000 milions d'euros, és modernitzar el teixit productiu espanyol a través de la digitalització de negocis d'autònoms i pimes durant els propers tres anys. Gràcies a aquest programa, aquests negocis rebran un bo digital el valor del qual varia en funció del nombre d'empleats. Les solucions que ofereix CaixaBank es destinen als trams de negocis d'1 a 2 treballadors i de 3 a 9 empleats, amb bons digitals per un import màxim de 2.000 i 6.000 euros, respectivament. Pel que fa a les pimes d'entre 10 i 49 treballadors, CaixaBank posa a disposició d'aquestes empreses un equip d'experts per assessorar-les, analitzar-ne les necessitats i acompanyar-les durant tot el procés de sol·licitud i tramitació de l'ajut del Kit Digital.


Específicament per al sector agroalimentari s'ofereixen solucions de seguiment satel·litari dels cultius, confecció del quadern de camp digital i una plataforma de gestió agronòmica amb explotació de dades agroclimàtiques, control de costos, enviament d'alertes i anàlisi i interpretació d'informació.