R+D+i

CaixaBank i ENISA convoquen els Premis EmprenedorXXI per guardonar les empreses emergents més innovadores

02/11/2021

CaixaBank obre dues convocatòries noves per donar suport al desenvolupament de les empreses emergents d'Espanya i Portugal i fomentar el creixement de l'ecosistema emprenedor i la creació de projectes innovadors en àmbits relacionats amb els serveis i l'activitat de l'entitat.


D'una banda, s'obre la convocatòria per als Premis EmprenedorXXI, una convocatòria de referència en l'ecosistema emprenedor que enguany arriba a la 15a edició. Els guardons estan impulsats per CaixaBank a través de DayOne, la divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, i són cootorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través d'ENISA. Des que es va crear el 2007, el programa ha invertit 6,7 milions d'euros en premis en metàl·lic i accions d'acompanyament que han beneficiat més de 394 empreses.


Des del 2 de novembre fins al 3 de desembre, les empreses de base tecnològica amb seu a la península ibèrica i amb menys de tres anys d'activitat poden presentar la seva candidatura a través del web www.emprendedorxxi.es