Indústria

CaixaBank i elBullifoundation presenten un llibre per fomentar la innovació en pimes i autònoms

25/03/2022

CaixaBank i elBullifoundation han llançat avui 77 Actitud Innovadora, un nou llibre que recopila un total de 77 idees i reflexions de Ferran Adrià sobre què és la innovació i quin és el paper que té a les empreses. El llibre, adreçat especialment a autònoms, emprenedors i pimes, s'ha concebut com a una eina d'inspiració i reflexió per ajudar a fomentar que els petits empresaris gestionin i experimentin amb noves opcions per aplicar als seus negocis.


A través d'aquesta nova publicació, CaixaBank, sota el guiatge d'elBullifoundation, reafirma el compromís amb els autònoms, emprenedors i les pimes com a motors clau de l'economia del país i l'aposta ferma per la innovació com a palanca de creixement. El director general de Negoci de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, ha destacat en el pròleg de la publicació que "a l'entitat apostem fermament per la necessitat de mantenir una actitud innovadora per afrontar el present i mirar cap al futur sabent qui som i cap a on volem anar". Per la seva banda, Ferran Adrià, president d'elBullifoundation, ha destacat que "no som davant d'un manual per innovar ni tampoc d'un llibre sobre teoria de la innovació. Es tracta d'una síntesi de qüestions prèvies a la innovació que qualsevol persona amb ganes d'innovar s'hauria de plantejar i el propòsit de tot plegat és suscitar la reflexió del lector".


El llibre, que s'ha presentat a l'All in One de Madrid durant les jornades amb professionals del sector que CaixaBank ha organitzat aquesta setmana a la capital gràcies a elBullifoundation, es distribuirà en totes les Store Negocis de CaixaBank i estarà disponible en format digital en el CaixaBankLAB Campus, el portal de formació que s'adreça als clients del sector de l'entitat financera. Després de les guies Mise en Place (2016) i Food and Beverage (2018), 77 Actitud Innovadora és el tercer llibre que editen CaixaBank i elBullifoundation.