AvilAgro
AgroBank

CaixaBank i AvilAgro renoven la seva col·laboració per promoure la indústria agroalimentària

24/07/2023

CaixaBank i l'Associació de la Indústria Agroalimentària d'Àvila (AvilAgro) han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament del teixit econòmic de la província d'Àvila i incrementar la competitivitat de la indústria agroalimentària.

A través d'aquest conveni, CaixaBank es converteix en l'únic col·laborador financer de l'Associació, i fa extensiva la seva oferta de productes i serveis adaptats a les seves activitats comercials i empresarials.

D'altra banda, aquest acord recull la realització d'esdeveniments de diferent índole com ara taules rodones o jornades amb l'objectiu de potenciar i reivindicar la indústria agroalimentària.

La directora territorial de CaixaBank a Castella i Lleó, Belén Martín, i la presidenta d'AvilAgro, Isabel Resina, han mostrat satisfacció per la signatura d'aquest acord que ha tingut lloc en un acte celebrat a l'oficina Store de CaixaBank a Àvila. També els han acompanyat, Jesús López, director d'AgroBank a Castella i Lleó, i Lorena Martín, de l'equip tècnic d'AvilAgro.

La directora territorial de CaixaBank a Castella i Lleó ha destacat que "a l'entitat tenim un ferm compromís amb el sector agroalimentari i acords com aquest són fonamentals per detectar-ne les necessitats", i ha afegit que "es tracta d'un sector clau per al desenvolupament econòmic de Castella i Lleó ja que és una de les principals vies de futur de la nostra Comunitat Autònoma".

Per la seva banda, la presidenta d'AvilAgro ha posat en relleu "la importància del suport de CaixaBank al sector agroalimentari amb el patrocini de molts dels programes de l'associació per generar més qualitat d'ocupació, competitivitat i tracció empresarial a la nostra província". "Veiem a l'acord amb CaixaBank un reforç important a les grans línies i reptes estratègics d'AvilAgro", ha subratllat López Resina.