Agricultura

CaixaBank activa un programa de suport als afectats per l'erupció a La Palma

23/09/2021

CaixaBank ha posat en marxa un programa solidari de suport a les famílies, negocis, empreses i productors agraris de l'illa de La Palma per estar al costat dels clients i de tota la societat illenca enfront dels efectes devastadors que està ocasionant l'erupció del volcà a l'illa.


CaixaBank també ha col·laborat amb el Cabildo de La Palma i amb els ajuntaments de Los Llanos de Aridane, El Paso i Tazacorte per habilitar diversos canals per recaptar donatius a través d'ingressos o transferències en els diversos comptes bancaris que s'han habilitat a aquest efecte, com també a través de Bizum. En aquesta plataforma, l'operativa està subjecta a un límit de 500 euros per cada donatiu, amb la possibilitat de fer diverses operacions de fins a un màxim de 2.000 euros diaris per ordenant.


L'entitat està en contacte amb les cooperatives i organitzacions de productors principals de La Palma, com també amb la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Aigües del Govern de Canàries, per analitzar els danys a les finques i explotacions agrícoles, i coordinar ajudes i bestretes d'urgència a través d'AgroBank, la línia específica de CaixaBank per al sector agrari.