Indústria

CaixaBank activa noves mesures de suport per als afectats per l'erupció a La Palma

04/10/2021

CaixaBank ha incorporat noves mesures en el seu programa solidari #CaixaBankAmbLaPalma per continuar fent costat als clients i la societat palmera davant de la situació que està causant l'erupció del volcà a l'illa.


CaixaBank no cobrarà les comissions per TPV als comerços i empreses d'El Paso, Los Llanos de Aridane i Tazacorte mentre duri la situació excepcional que travessa l'illa i farà extensiva aquesta mesura a aquells comerços de la resta de municipis que d'ençà de l'erupció hagin tingut una davallada molt significativa de la seva facturació habitual o, directament, no hagin registrat cap operació.


L'entitat està en contacte amb les principals cooperatives i organitzacions de productors de l'illa i amb la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Aigües del Govern de Canàries per analitzar els danys i coordinar els ajuts i avançaments d'urgència a través d'AgroBank, la línia específica per al sector agrari. En aquest sentit, ja ha activat la possibilitat d'anticipar el POSEI als productors de plàtan.