Blog Agrobank

Basque Culinary Center i AgroBank impulsen sinergies entre gastronomia i agroalimentació

10/11/2023

Basque Culinary Center –institució amb seu a Sant Sebastià i conformada per la Facultat de Ciències Gastronòmiques i per BCC Innovation, centre tec- nològic en gastronomia– i AgroBank han sumat for- ces amb l’objectiu de consolidar sinergies entre els sectors agroalimentari i gastronòmic, i han posat en marxa diferents línies d’actuació, com ara projectes centrats a transmetre experiències, a donar visibilitat al sector, a donar suport al talent jove, etc. Es tracta d’una aposta de futur amb la filosofia comuna de qualificar el sector agroalimentari com a garantia del relleu generacional.

A més, l’acord permetrà desenvolupar el programa GastroXperience, tour gastronòmic que portarà a di- ferents ciutats una experiència única de coneixement per acostar les noves tendències en gastronomia a través dels professionals del Basque Culinary Center.

Amb la rúbrica recent d’aquest aliança a Sant Sebastià per part de Joxe Mari Aizega, director del Basque Culinary Center, i Juan Pedro Badiola, director de la Territorial Nord de CaixaBank, AgroBank se suma al patronat d’aquesta institució pionera, en què, a més de diferents empreses del sector, també hi participen cuiners prestigiosos.