Indústria

Barcelona Wine Week reunirà 600 cellers de 37 països el febrer del 2020

02/10/2019

El president de BWW i del Consell Regulador de la DO Cava, Javier Pagés, ha ressaltat en la seva intervenció que l'objectiu d'aquest esdeveniment és mostrar la diversitat i la qualitat del mercat i posar en valor l'oferta de les diferents zones vitivinícoles espanyoles.


A la fira participaran més de 15.000 professionals, 300 compradors mundials i més de 1.000 compradors nacionals, cosa que conduirà a la realització d'unes 5.800 reunions de negoci. El director general d'Industria Alimentaria, José Miguel Herrero, ha afirmat en la presentació que aquesta nova iniciativa és un aglutinador del món del vi, "del qual cal estar orgullosos, amb característica de líder", per la gran varietat i riquesa de producte.


A la fira es desenvoluparan la BWWHub, amb experiències sensorials lligades al món del vi; BWWGastronomy, que realçarà la dieta mediterrània i el valor nutricional del vi; Barcelona Coctail Art, dedicat a la cocteleria i els destil·lats, i BWW likes the city, per involucrar la ciutat en l'esdeveniment.


A més, es proposaran Wine Talks Tours (rutes enològiques) als eixos de consum principals de Barcelona (Illa Diagonal, passeig de Gràcia i rambla de Catalunya)