Indústria

Arrenca l'Spain's Great Match a Nova York

17/11/2021

Arrenca l'Spain's Great Match a Nova York, un dels esdeveniments amb més rellevància per als aliments i vins espanyols en el mercat nord-americà. Per primera vegada hi seran presents també altres begudes espirituoses. ICEX Espanya Exportació i Inversions, en coordinació amb l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya a Nova York, organitza una nova edició d'una de les activitats més rellevants i de més impacte per a la promoció als Estats Units. En aquesta edició, l'Spain's Great Match comptarà amb la presència de la consellera delegada de l'ICEX, María Peña.


Al magnífic aparador novaiorquès del Mercado Little Spain, es donaran cita importadors, distribuïdors, professionals del sector horeca i premsa especialitzada en una jornada en què s'impartiran diferents seminaris sobre productes espanyols nous al mercat, tasts i degustacions. La intensa jornada inclou sessions dedicades a conèixer en profunditat els vins volcànics i els xeressos, un maridatge de vins i formatges i seminaris sobre les diferents varietals de raïm espanyoles i sobre raïms autòctons, en un recorregut per diverses regions d'Espanya i amb un tast final de vuit vins representatius del ric patrimoni enològic espanyol.


L'Spain's Great Match és una activitat de promoció i imatge de productes espanyols que ja són presents al mercat nord-americà. Aquest esdeveniment està concebut com a punt de trobada on cellers espanyols i importadors i distribuïdors nord-americans exposen i presenten els seus productes a professionals del sector i a la premsa especialitzada del país, i en alguns mercats també al consumidor final.