Indústria

Arrenca a Guadalajara el programa d'alimentació saludable impulsat per Cooperativas Agro-alimentarias, la Fundació "la Caixa" i CaixaBank

24/09/2021

Cooperativas Agro-alimentarias Castella-la Manxa, en col·laboració amb la Fundació "la Caixa" i CaixaBank, ha començat a Guadalajara els esmorzars saludable en escoles de la regió previstos per a aquest últim tram de curs escolar.

A la sessió de Guadalajara, per part de la Fundació "la Caixa" i CaixaBank hi van assistir Victoria Huerta, responsable d'AgroBank a Guadalajara i Javier Cortes, subdirector de l'oficina de CaixaBank de l'avinguda de l'Exercit de Guadalajara. Victoria Huerta ha assenyalat "la satisfacció de poder donar suport a un programa com aquest, que procura fomentar hàbits d'alimentació saludable entre els més joves". Huerta va afegir que "AgroBank no tan sols procura ser l'entitat de referència entre les cooperatives de Guadalajara i el sector agroalimentari de la província, sinó també ser un referent en la difusió social de la importància de mantenir una dieta equilibrada. Per aquest motiu, poder impulsar aquest projecte un any més a escala regional acompanyats de Cooperativas Agro-alimentarias és un motiu de satisfacció per a tot l'equip de CaixaBank".

Aquesta actuació s'emmarca en l'estratègia per impulsar l'alimentació saludable en centres d'educació, educació especial i centres ocupacionals de Castella-la Manxa, que va començar el 2014 per part de les dues entitats. Aquests esmorzars continuaran durant aquests mes i els mesos d'octubre i novembre a Las Pedroñeras (Cuenca), Villarrobledo (Albacete) i Socuéllamos (Ciudad Real), entre d'altres, per arribar, així, a gran part de la regió.