AgroBank

Alimentaria i CaixaBank, juntes per la internacionalització del sector alimentari

14/02/2020

Alimentaria, el Saló Internacional d'Alimentació, Begudes i Food Service, i CaixaBank, l'entitat financera que lidera el negoci amb el sector agroalimentari a Espanya, han signat un acord estratègic de col·laboració que aposta per la innovació i la qualitat com a via per reforçar la internacionalització de les empreses del sector alimentari. Organitzada per Alimentaria Exhibitions, societat de Fira de Barcelona, Alimentaria tindrà lloc al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, del 16 al 19 d'abril de 2020.


Alimentaria tornarà a tenir un espai dedicat al comerç exterior i als mercats internacionals en la seva àrea més disruptiva, The Alimentaria Hub. Aquesta zona, des d'on s'oferirà assessorament per conèixer els mercats estrangers més interessants per a l'empresa alimentària, serà possible gràcies a l'acord que han signat J. Antonio Valls, director general d'Alimentaria Exhibitions, i Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank. L'entitat financera, que patrocinarà aquest espai, materialitza el seu suport al sector a través d'AgroBank, la línia de negoci amb la qual lidera el negoci del sector agroalimentari a Espanya.


The Alimentaria Hub és l'àrea més innovadora d'Alimentaria. En més de 3.000 m2 s'aniran succeint congressos, ponències, fast talks i presentacions d'estudis centrades en sis eixos temàtics: innovació (R+D+I) + marques; nutrició, salut i benestar; internacionalització i globalització; distribució i retail; màrqueting i comunicació, i responsabilitat social corporativa. De la mà d'un centenar d'experts, aquest espai constituirà un excepcional punt de trobada amb la innovació en el qual es potenciaran les oportunitats de negoci, l'intercanvi de coneixement i el networking.


CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses a través d'un model especialitzat que dona suport als clients empresa en 127 països, a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines d'Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan començant activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.


La pròxima edició d'Alimentaria se celebrarà de nou amb Hostelco, el Saló Internacional de l'Equipament per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats. Els dos esdeveniments ocuparan més de 100.000 m2 de superfície expositiva neta ?gairebé tot el recinte Gran Via de Fira de Barcelona? i convocaran en conjunt més de 4.500 empreses expositores, el 27 % procedents de fora d'Espanya.