Agricultura

Ajuda de 7,8 milions per al sector primari

10/08/2020

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica aquest divendres el Reial decret 730/2020 que va aprovar dimarts passat al Consell de Ministres i que està dotat amb 7,8 milions d'euros en ajudes directes per facilitar el manteniment d'activitats en el sector agroalimentari i pesquer.


Aquestes subvencions s'adrecen a diferents entitats relacionades amb el sector primari espanyol que treballen per defensar la qualitat de la producció, en especial el sector cooperatiu. També tenen per objecte mantenir les races ramaderes i aplicar normes europees pel que fa a les condicions zootècniques i genealògiques per criar-les i comercialitzar-les.


En el text es destaca, a més, la importància que té protegir els recursos pesquers i que es desenvolupin d'una manera sostenible; mantenir la defensa i la promoció de la qualitat agrària i alimentària, i fomentar el desenvolupament de diverses activitats en el sector de la indústria alimentària, en els àmbits de l'eficiència, la creació de valor i la internacionalització.