Agricultura

AgroInnpulso promou la transformació digital del medi rural

16/07/2021

AgroInnpulso és la nova línia de finançament adreçada a impulsar la transformació digital de les empreses del sector agroalimentari i del medi rural. Els fons d'aquesta línia provenen del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) i els gestionarà i administrarà ENISA.


L'objectiu principal d'AgroInnpulso és donar suport a projectes empresarials de base tecnològica a través del finançament, amb l'objectiu d'estimular i impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses del sector.


Podran obtenir els préstecs participatius les petites i mitjanes empreses agroalimentàries de tota la cadena de valor, incloses les situades en el medi rural que desenvolupin activitats innovadores o de base tecnològica que apliquin sobre aquesta (agroTIC), especialment aquelles amb capacitat de generar ocupació de qualitat per a joves i dones, i que emprenguin les inversions necessàries i duguin a terme el seu projecte empresarial basant la seva activitat en la generació de nous productes, processos o serveis.