Indústria

AgroBank s'aboca a la II Edició dels Premis d'Economia Sostenible

04/11/2022

AgroBank, en la seva aposta per la sostenibilitat, col·labora en la II Edició dels Premis d'Economia Sostenible, instituïts per La Voz de Almería, Cadena SER Provincia de Almería i Agricultura 2000.


El Teatro Cervantes d'Almeria és l'escenari en el qual han rebut, el 3 de novembre de 2022, aquesta distinció empreses i persones que encarnen de manera exemplar en sis aspectes el concepte ampli de sostenibilitat.


Els premiats són La Unión, en la categoria de Bioeconomia i Economia Circular; Emilio Martínez Llamas, fundador d'Almafrut, en la categoria de Relleu Generacional; Vicasol, en Reducció de la Petjada de Carboni; la directora general de Tecnova, Mari Carmen Galera, en Lideratge Femení; Prima-Ram, en la categoria denominada Repte de l'Aigua, i Rijk Zwaan, en l'apartat d'Agricultura 4.0.


Les diferents categories que constitueixen els Premis a l'Economia Sostenible responen a una visió amplia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, des de la perspectiva del model de producció agroalimentària del sud-est espanyol en un sentit ampli. Per això, no tan sols reconeixen els esforços en qüestions eminentment ambientals sinó també socials i tecnològiques. El concepte general d'economia sostenible exigeix reptes que van des de la circularitat fins a la reducció de la petjada de carboni, passant per l'eficiència responsable a l'hora de gestionar els recursos hídrics.