Ramaderia

AgroBank repeteix com a patrocinador dels Premis SEPOR d'Or

14/09/2021

AgroBank, el canal agrari de CaixaBank amb solucions per a la pagesia, participarà a la fira www.seporvirtual.com" target="_blank" rel="noopener">SEPOR tant amb un estand virtual com amb un de físic per donar suport al sector ramader i que la seva proposta de valor arribi a tots els visitants. A més, com ha fet des de la primera edició, l'entitat torna a ser patrocinadora dels Premis SEPOR d'Or, que se celebraran el dia 26 d'octubre.


Creats en el 50è aniversari de SEPOR, després de tres edicions aquests premis s'han consolidat com a referents nacionals distingint l'excel·lència en el sector ramader, industrial i agroalimentari.


Es tracta d'un esdeveniment que celebra la importància de SEPOR com a impulsor del creixement i el desenvolupament d'aquest sector, imprescindible per al creixement econòmic nacional. A través dewww.seporlorca.com, tant els professionals i els estudiants com marques comercials i usuaris en general podran participar en el certament o en alguna part a través de subscripcions a les diferents jornades tècniques i tallers previstos en el programa.