Agricultura

AgroBank patrocina el IV Congrés Nacional de Fruita de Pinyol

23/11/2021

AgroBank, com a entitat de referència, patrocina el iv Congrés Nacional de Fruita de Pinyol que tindrà lloc el 25 i el 26 de novembre de forma presencial i virtual a l'Auditori Víctor Villegas i des del web www.agromunity.com, respectivament.


El iv Congrés Nacional de Fruita de Pinyol serà un esdeveniment de repercussió nacional i internacional que permetrà presentar les darreres novetats del sector de la fruita de pinyol. Organitzat per Agromarketing, compta amb la col·laboració de centres de recerca de prestigi com l'IMIDA, que ostenta la presidència del Comitè Científic, així com de les empreses més capdavanteres del sector.


En concret, l'esdeveniment contribuirà a remarcar la singularitat i la qualitat dels préssecs, els albercocs, les nectarines, les prunes o els paraguaians d'Espanya, seguint la línia de treball marcada per l'èxit de les tres edicions anteriors del congrés (2016, 2017 i 2019), amb més de 800 professionals que van acudir a la jornada tècnica a l'Auditori Víctor Villegas de Múrcia en la seva última edició i que va tenir una important repercussió mediàtica.


Pots consultar el programa i fer-hi la inscripció a https://frutadehueso.com/