Indústria

AgroBank patrocina el I Congrés Jurídic del Sector Agroalimentari

07/03/2022

Els propers dies 17 i 18 de març se celebrarà el I Congrés Jurídic del Sector Agroalimentari, un certamen organitzat per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid (ICAM) a través de la Secció de Dret Agroalimentari i que compta amb el patrocini d'AgroBank.


Aquest congrés, el primer a Espanya d'aquestes característiques, suposarà un punt de trobada sense precedents per intercanviar coneixements en matèria agroalimentària des d'una perspectiva jurídica i normativa. Específicament, s'abordaran qüestions que actualment són de molt interès per al sector, com ara la Llei de la cadena alimentària, les regulacions sobre sostenibilitat mediambiental vinculades a aquesta branca d'activitat i el desenvolupament reglamentari que caldrà implementar a conseqüència de la reforma de la Política Agrària Comuna.


El congrés tindrà tres blocs: La reforma de la llei de la cadena alimentària, Normativa en matèria de sostenibilitat ambiental i economia circular al sector agroalimentari i Cobertura legal i reglaments d'aplicació de la nova PAC.


Aquesta iniciativa comptarà amb la participació d'un nodrit grup d'autoritats i experts de reconegut prestigi, tant de l'àmbit de la gestió agroalimentària com de l'àrea legal i de presa de decisió en aquest sector, i de caràcter nacional i europeu. El Congrés es podrà seguir tant en format presencial (al saló d'actes de l'ICAM, al carrer Serrano, 9) com a través de la xarxa.


Més informació: web.icam.es/events/comienza-el-i-congreso-juridico-del-sector-agroalimentario/