Indústria

AgroBank participarà com a expositor a Expoliva del 22 al 25 de setembre

09/09/2021

AgroBank, el canal agrari de CaixaBank amb solucions per a la pagesia, participarà com a expositor a la fira Expoliva del 22 al 25 de setembre a Jaén amb un estand propi que els participants podran visitar durant la seva estada a la fira.


Expoliva no es tan sols una fira comercial per als professionals del sector de l'oli d'oliva i les indústries afins, sinó que al llarg d'aquests anys s'ha convertit en un espai únic per acollir tant un públic general com tecnòlegs i científics que presenten les últimes innovacions desenvolupades en l'oliverar i l'oli d'oliva internacional.


Durant quatre intenses jornades, Expoliva esdevé un autèntic epicentre del sector de l'oliverar i l'oli d'oliva i les indústries afins: maquinària oleícola, cooperatives i almàsseres industrials, adobs i fertilitzants, envasadores i distribuïdores, tecnologia, etc. L'organització pretén consolidar l'equilibri entre les empreses tradicionals d'Expoliva, que hi han estat presents gairebé des del començament, i les noves empreses interessades a participar-hi, més vinculades amb la tecnologia, la innovació i els sistemes intel·ligents.