Agricultura

AgroBank participa amb estand propi a la fira Dijous Bo d'Inca

16/11/2021

AgroBank participa amb estand propi a la fira Dijous Bo d'Inca, la fira agrícola i ramadera més important de les Balears, amb 50.000 assistents els darrers anys, i ho fa amb diversos esdeveniments els dies 17 i 18 de novembre.


El dimecres 17 es durà a terme un programa de ràdio en directe a l'estand, al qual es preveu l'assistència de la directora territorial, i es farà una fotografia d'inauguració amb l'alcalde de la ciutat.


A més, es durà a terme el fòrum radiofònic Dona Agro a esRadio971 amb Jerónima Bonafé Ramis, presidenta de Cooperatives Agroalimentàries Illes Balears; Inés Calleja, presidenta de la recent creada cooperativa Noma; Margalida Seguí, presidenta de la cooperativa Bessoner i de la formatgeria Son Jover, que recentment ha rebut un premi pels seus formatges; Margalida Vanrell, presidenta de la cooperativa d'empreses Mercapalma i propietària de Fruites Bonany, i Marian Serrano, directora de l'àrea de negoci Es Raiguer de CaixaBank.


El dijous 18 està previst que, durant el matí, s'acostin a l'estand d'AgroBank autoritats del Govern balear i diverses institucions agràries.