R+D+i

AgroBank organitza la nova jornada Fons europeus, innovació i sostenibilitat

13/10/2021

Dilluns que ve, 25 d'octubre, a les 16.30h, AgroBank organitza l'esdeveniment CaixaBank Talks "Fons europeus, innovació i sostenibilitat", una trobada on-line que comptarà amb participants de primer nivell de la Comissió Europea i la presidència del Govern d'Espanya.


L'obertura de l'acte anirà a càrrec de Jaume Masana, director territorial de Catalunya de CaixaBank, i de Sergio Gutiérrez, director corporatiu de AgroBank.


La jornada comptarà amb els ponents Rosa Aldea, directora general adjunta de la Direcció General de Pressupost i comptable de la Comissió Europea; Andrés Montero, vocal assessor de la Secretaria General d'Assumptes Econòmics i G20 de presidència del Govern d'Espanya; i Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.


Posteriorment tindrà lloc la taula rodona amb Iban Ganduxé, conseller delegat d'Oryzite; Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida; i Albert Morera, conseller delegat de Patel. Grup Vall Companys. El tancament de l'esdeveniment anirà a càrrec de Jaume Masana, director territorial de Catalunya de CaixaBank.