Agrobank al dia

AgroBank i la Federació d'Associacions de Dones Rurals impulsen la igualtat al medi rural

19/05/2021

CaixaBank consolida la línia de negoci AgroBank al territori espanyol amb la signatura d'un acord de col·laboració amb la Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR), pel qual, amb el compromís ferm per mantenir la xarxa rural i per fomentar la diversitat en el sector, l'entitat financera posa a disposició de totes les associades una àmplia oferta de productes i serveis financers especialitzats per al sector agrari.


L'acord el van formalitzar Teresa López, presidenta de FADEMUR, i, en representació de CaixaBank, Ana Díez, directora executiva de Negocis i Emprenedors, i Carlos Seara, director d'AgroBank.


Mitjançant aquest conveni, les dones rurals de FADEMUR tindran accés a les línies específiques de finançament destinades a adquirir i adaptar finques, maquinàries o instal·lacions i a implementar energies renovables amb finalitat d'autoconsum. En aquest sentit, l'entitat financera acompanyarà de manera integral les associades de FADEMUR, a qui atorgarà no només suport financer, sinó també assessorament, planificació conjunta i ajut a la formació i l'especialització.