Blog Agrobank

AgroBank i Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya renoven el seu conveni

24/01/2023

AgroBank va renovar recentment el seu acord de collaboració amb Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, l'objectiu de les quals és donar suport al finançament del sector agroalimentari i promoure i desenvolupar l'activitat empresarial de les cooperatives en particular.


L'acord, signat pel director de AgroBank, Sergio Gutiérrez, i el president de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, Ángel Villafranca, beneficiarà a les 3.669 cooperatives agràries i ramaderes que componen l'organització i a la seva més d'1 milió de famílies sòcies.


El conveni subscrit entre totes dues entitats ha permès realitzar durant el 2022 seminaris, esdeveniments i jornades de formació, com el curs pràctic de la nova PAC, al qual van assistir de manera en línia més de 190 tècnics i responsables de cooperatives, o la jornada sobre cerca de noves oportunitats dirigida al col·lectiu de dones, amb la qual es pretén impulsar la presència de dones en llocs directius de les cooperatives.


Així mateix, AgroBank ha col·laborat activament en el VIII Congrés de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya que se celebra cada cinc anys i que va reunir a Toledo a més de 750 delegats de cooperatives.