Agricultura

AgroBank continua, juntament amb elBulliFoundation, les jornades formatives sobre el sector vinícola

16/03/2022

AgroBank continua, juntament amb elBulliFoundation, les jornades formatives sobre el sector vinícola. El Wine Tour va tenir lloc el passat 3 de març a Mallorca amb tres Denominacions d'Origen regionals: DO Binissalem, DO Pla i Llevant i Vi de la Terra de Mallorca.


L'esdeveniment, dut a terme en format presencial a les instal·lacions del Diari de Mallorca, va congregar a gairebé 150 empresaris del sector bodeguer i de la restauració. Sota el títol "El Sapiens del Vino: replanteamiento del statu quo", Ferran Centelles, sommelier i responsable d'elBulli Foundation, va analitzar i potenciar la indústria vitivinícola posant un focus especial en els detalls estratègics.


Després va tenir lloc la taula rodona "Situación actual del sector", moderada pel periodista Miguel A. Adrover, en què van participar José Luis Roses, president de la DO Binissalem; Antoni Bennàssar, president de la DO Pla i Llevant; Magdalena Mesquida, presidenta de la IGP Vi de la Terra de Mallorca.


L'acte també va disposar de la participació del director comercial de Banca Retail, David Baena, el qual va fer avinent en la seva intervenció l'aposta de CaixaBank pel sector primari, cosa que fa vuit anys es va traduir en la creació d'AgroBank. Va subratllar el suport que CaixaBank brinda al sector agrari sobretot pel que fa a les "inversions en sostenibilitat, digitalització i innovació com a única manera d'avançar".


A més d'aquesta jornada, també es va poder gaudir d'un tast al restaurant Aromata, on es va poder degustar i comparar vins de la DO Binissalem.