Pesca

AgroBank col·labora amb les XXV Jornades de Pesca de Celeiro

18/10/2021

AgroBank col·labora amb les XXV Jornades de Pesca de Celeiro, que se celebraran del 25 al 27 de novembre a Celeiro, Lugo.

Es tracta d'un esdeveniment per celebrar l'efemèride del 25è aniversari de les Jornades Tècniques de Difusió del Sector Pesquer. Una cita especial per tot el que significa des que el 1995 es va celebrar la primera edició d'aquest simposi pesquer, consolidat entre els més importants del panorama nacional.

En aquestes jornades hi participaran diferents professionals de la pesca: sector extractiu, comercial, de transformació, diverses flotes, organitzacions (confraries, OPP, associacions científiques i divulgatives, etc.), agents socials i totes aquelles baules lligades a l'activitat pesquera. Se celebra l'efemèride del 25è aniversari en un moment complex tant en l'àmbit estatal en general com en el pesquer en particular; i tot i així, es redobla l'esforç i la il·lusió en la defensa dels interessos del sector pesquer.


Les jornades comptaran, entre d'altres, amb la presència d'Alexandre Rodríguez, secretari general del Consell Consultiu de la Unió Europea per a la Pesca en Aigües Llunyanes (LDAC) i Alicia Villaruiz Iglesias, secretària general de Pesca.