Agricultura

AgroBank avança a agricultors i ramaders els ajuts de la PAC 2022

07/02/2022

AgroBank, la divisió de negoci de CaixaBank adreçada al sector agroalimentari, ha posat en marxa la campanya de la PAC 2022 per facilitar la tramitació dels ajuts i avançar-ne la quantia, cosa que permetrà que agricultors i ramaders puguin disposar de l'ajut quan el necessitin.


Els agricultors i ramaders podran tramitar la PAC 2022 a les més de 1.650 oficines rurals de CaixaBank repartides per tot Espanya, a més de tenir més de 1.150 oficines d'AgroBank amb gestors especialitzats que oferiran assessorament personalitzat als clients de l'entitat.


A més, CaixaBank facilita la tramitació dels ajuts de la PAC 2022 a través de CaixaBank Now, a la seva web i a l'app digital, gràcies a un procés senzill mitjançant el qual amb només dos passos es poden anticipar els ajuts i tenir els diners abonats. Això és possible gràcies als 5.900 milions d'euros en finançament preconcedit que AgroBank posa a la disposició dels seus clients.


Els clients que anticipin l'ajut de la PAC per un import superior a 3.000 euros rebran com a obsequi el nou dispositiu intel·ligent Google Nest Hub, com a mostra de l'aposta d'AgroBank per una transformació cap a un sector productiu més digital i innovador.


Com a complement a la campanya PAC 2022, AgroBank posa a disposició dels clients un catàleg complet d'assegurances per cobrir qualsevol tipus d'adversitat, entre les quals destaca l'assegurança agrària i les assegurances multiriscos adaptades a cada cultiu i tipus de bestiar. Això fa que AgroBank sigui l'entitat bancària líder en assegurances agràries.