Indústria

Actualidad Económica, en col·laboració amb CaixaBank, premia les 100 millors idees de l'any

01/06/2023

Actualidad Económica, en col·laboració amb CaixaBank i ABG Intellectual Property, ha lliurat aquest dijous 19 de maig els premis a les 100 millors idees de l'any durant un acte que ha tingut lloc a El Beatriz Madrid.

Les 100 Millors Idees són un reconeixement a les iniciatives més innovadores a cada sector, que permeten accelerar el ritme de creixement de les empreses, així com millorar l'índex de creació d'ocupació. La sostenibilitat, la salut i l'educació acaparen el principal esforç de la indústria per innovar aquesta edició.

El lliurament de premis ha reconegut les empreses més destacades de cada sector. En l'apartat d'alimentació i begudes, han resultat guanyadors Restalia, una empresa pionera en el repartiment de menjar amb drones; Eatable Adventures, pel suport a l'ecosistema nacional d'AgriFoodTech, que inclou més de 400 empreses emergents espanyoles, amb la seva iniciativa SpainFoodTech; els talls de formatge vegà d'Upfield, i els licors light, amb menys d'un 50 % d'alcohol que les versions originals, de Pernod Ricard España.