R+D+i

44 innovacions triades Producte de l'Any a la 22a edició del Gran Premi a la Innovació

07/12/2021

Els resultats del major estudi sobre nous productes es van presentar al lliurament de guardons del Gran Premi a la InnovacióEl Hard Rock Cafè de Barcelona va acollir el lliurament de guardons de la 22a edició del Gran Premi a la Innovació, en què es van donar a conèixer les 44 candidatures que han estat triades Producte de l'Any 2022 després d'un exhaustiu estudi a més de 10.000 persones representatives de la població espanyola.


La cerimònia de lliurament de premis, conduïda per Blanca Gener, directora general del certamen, i el conegut presentador Manel Fuentes, va congregar més de 250 convidats entre els quals hi havia els màxims representants de les empreses premiades, destacades personalitats del món empresarial, del màrqueting i de la comunicació, fet que va convertir la cerimònia en la gran festa de la innovació.


El Producte de l'Any és l'únic certamen a nivell nacional on els consumidors trien els productes més innovadors de l'any en gran consum. El certamen va néixer a França l'any 1987, i actualment se celebra en més de 40 països arreu del món. Aquesta és la 22a edició a Espanya, primer país que va internacionalitzar el guardó.


Mundialment, l'opinió de més de 4.5 bilions de consumidors queda expressada en aquesta votació sobre nous productes, i es converteix en el reconeixement independent més gran de la innovació de les marques.


Els guardonats a Espanya han estat designats després d'un estudi que es va dur a terme aquest mes d'octubre entre el panel de consumidors de Netquest i Kuvut sobre una selecció de productes nous que es van posar al mercat entre l'1 de gener del 2020 i el 31 d'octubre del 2021 en els sectors de l'alimentació, la higiene-cosmètica, la drogueria, els electrodomèstics, la llar, la parafarmàcia i basar.