Indústria

2021, Any Internacional de les Fruites i les Verdures

10/01/2021

Quan el consumidor pensa en una alimentació saludable, els primers aliments que li venen al cap són les fruites i les hortalisses.


Els beneficis per a la salut de consumir almenys 5 racions entre fruites i hortalisses són molts però és que, a més, els nostres productes no només són beneficiosos per als consumidors sinó també per al sistema alimentari, ja que contribueixen a generar sostenibilitat mediambiental i incrementar la biodiversitat.


La FAO ha declarat el 2021 com l'Any Internacional de les Fruites i les Verdures, amb la finalitat de crear consciència dels beneficis del consum de fruites i verdures com a part d'una alimentació i estil de vida saludables.


Amb motiu d'aquesta celebració, la FAO ha publicat un document d'antecedents sobre el sector hortofrutícola, on es posa en relleu les característiques especials de la cadena de valor.


A l'associació 5 al día España es durà a terme diverses accions durant l'any, que es presentaran a l'Assemblea General de Socis al mes de març, per tal de reivindicar que les fruites i les hortalisses siguin les protagonistes, sempre i ara més que mai.